Novi Sad
24.04.2023.
15:35
Gotovo deset godina od pokretanja tužbe protiv "Borovica transporta" zbog afere u vezi sa izgradnjom Bulevara Evrope, Novi Sad i dalje pokušava da naplati ono što mu se duguje.
  • Luka Laban

    29.04.2023 11:51
    @strika
    @strika

    Da li je dužnik grada imao imovinu i koliku , ako mu je blokiran račun mogao se grad namiriti i kroz njegovu imovinu , potraživanja...kolika je vr.imovine BT bila pre stečaja, za koliko je prodat a posebno pitanje kome je prodat dužnik grada??!!!
    Org.kriminal!
  • Losmi

    29.04.2023 11:28
    Sve je jasno
    U ovom,kao i u mnogim drugim slucajevima je sve jasno! Politika se uvek lomi o ledja obicnim gradjanima, a politicari zasticeni kao beli medvedi! Ovde je trebalo da se ispita ime i prezime ljudi koji nisu pustili menicu (verovatno namerno) pa njih lepo poslati u zatvor, ako ne kazu ko im je to naredio! A što se mene tiče, strpati i Borovicu i Solunca i našu Maju u istu instituciju...
  • Strika

    28.04.2023 00:06
    Strika Zoran
    Jedini razlog zbog kojeg nije od B. Transport naplaceno 100% avansa je - ta firma je bila u blokadi. Nije imala pare na racunu. 4 stecajna postupka su pokretana. Svaki izvrsni postupak se stopira pokretanjem stecaja.
    Mora da i vas neko placa 100% avansno 3. godine unapred?
    Jedini moment za inkasiranje para bilo je pustanje bankarske garancije.
  • Momir

    25.04.2023 16:00
    čuvari
    Baš imamo ko nam "čuva" novce i "pazi" da odu u pogrešne ruke
  • Nikola

    25.04.2023 06:56
    Prepošteni Bora dugoprsti i ekipa, pa onda ,,Naša Maja" i autobuska stanica, pa Vučević Galens Šodroš Miloš! E, moj Novi Sade, ko te vodi i šta ti rade!!!!
  • Bilja

    25.04.2023 05:04
    Pa i ne treba grad nista da dobije.Kad su radnici strajkovali na Dunavu licno je gradinacelnik Vucevic garantovao da ce im plate biti isplacene a kasnije smo videli farsu od prodaje imovine.Ladno covek sam od sebe kupio.Tako da Borovicu licno vlast stiti.Jadni samo radnici koji su ostali bez plata i doprinosa,a za grad mi nije nimalo zao jer se oni medjusobno stite.Ista su oni banda.
  • Samo pitam

    25.04.2023 01:39
    Da li to ispada da tužilaštvo koje ne pokreće tužbu protiv građanina na funkciji predsednika koji je javno priznao danje narwdio izvršenje krivičnog dela - ne goni njegovog političkog protivnika koji je bio na funkciji gradonačelnika za kog je naložio da se ispišu grafiti po svim šetalištima - ili je u pitanju nešto drugo ... ?
  • Trole

    24.04.2023 21:24
    Ne znam kako je Borovica dobio taj posao, ali dobro pamtim da su gradili levu traku autoputa prema Beogradu. Ovaj posao su u pravom smislu skarabudžili, te je ovu traku trebalo stalno rekonstruisati. Tada je iz njih čvrsto stajao SPS, tako su i dobili posao.
  • Boki

    24.04.2023 20:35
    Bora solunac...i nikom ništa.....
  • Zbogom pameti

    24.04.2023 17:53
    Sramotno sto je nastradalo ovih dvoje zaposlenih ni krivi ni duzni.
    Jel ima taj neko iz pravobranilastva sto je propustio da preduzme radnju ime i prezime pa da se i od njega trazi naknada tog iznosa za koji su sad optuzeni dragana i zoran.
    Sram da vas bude sve redom. I bivsu vlast ds i spo i sad naprednjake.

  • @Dobra vest

    24.04.2023 17:13
    Ništa, sad uživajte.
  • Banderaš

    24.04.2023 15:53
    Vojvođansko blato
    Ukradena nam je čitava tramvajska mreža na Bulevaru Evrope koja je za te pare mogla biti izgrađena od Rodića preko Zatvora na Klisi,Bulevarom Evrope sve do Limana. I umesto da danas nemamo gužvu u saobraćaju,da planiramo produženje te neizgrađene tramvajske linije ka Sr Kamenici i Petrovaradinu mi imamo zagađeni grad,gužve na ulicama,prepune i neredovne autobuse,30 novih autobusa na tečni gas koji stoje parkirani jer su kupljeni,a nije izgrađena točionica gasa, imamo lopove na vlasti koji su nas vratili u srednji vek svojom nestručnosti lopovlukom i nepismenošću.
  • Dobra vest

    24.04.2023 15:47
    Dobra vest... Taman uz ovu gde viče žena na Rističevića da će ovima sa vlasti doći kraj i da će im se sve oduzeti i vratiti narodu.
    Baš su se potresli, kao i ovi pre njih (a mnogi su bili na obe strane - preletači).
    Jedino što ume opozicija je da viče veleizdajnici i slično...

    Zbog ovakvih vesti smo i izglasali Vučića, pa se sada kajemo. (Nismo svi glasali za Vučića ni tada, ali razumem one koji jesu.)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna